Wij vertellen Over ons.
Een bedrijfsfeest of evenement organiseren is een onderneming op zich. Tijdrovend, kostbaar en vooral; niet uw corebusiness. Met de Flex Event Modules kiest u voor een flexibele, efficiënte en fiscaal aantrekkelijke oplossing. Wij zorgen in no time voor de juiste entourage op uw bedrijfslocatie en ontzorgen u desgewenst van A tot Z.

 • Uw eigen bedrijfslocatie

  Personeelsfeesten op uw eigen bedrijfslocatie zijn nog altijd fiscaal aftrekbaar in tegenstelling tot feesten op externe locaties.

 • De juiste entourage

  Met de unieke en multi-inzetbare Flex Event Modules toveren wij uw bedrijfsruimte, fabriekshal of magazijn snel om tot een sfeervolle feestruimte.

 • Opbouwen en afbreken in sneltempo

  Wij hebben slechts 1 werkdag nodig om van uw bedrijfslocatie een unieke (thema)feestlocatie te maken. Ook het afbreken duurt niet langer dan 1 werkdag.

 • Alles gewoon goed geregeld

  Flex Event Modules zorgt niet alleen voor een fantastische aankleding. Desgewenst ontzorgen wij u volledig; van catering tot DJ en van live muziek tot verlichting.

 • Meerdere thema's en ruimtes

  Wilt u meerdere thema's of meerdere ruimtes gebruiken voor uw bedrijfsfeest? Geen probleem, wij beschikken over meer dan voldoende capaciteit.

 • Meerdaagse feesten

  Een bedrijfsfeest hoeft wat ons betreft niet één dag of avond te duren. U kunt op ons en de Flex Event Modules rekenen zolang u het wilt. Bijvoorbeeld als u een personeelsfeest, klantendag of productpresentatie efficiënt wil combineren.Alles onder een dak met een tevreden eindresultaat.

Timelapse ombouw bedrijfshal.

Bekijk hier hoe wij een lege bedrijfshal ombouwen tot feestlocatie.