Onze Referenties.

Dongen Pallets 55-jarig jubileum en opening nieuwe productielijn

Dongen Pallets vierde haar 55-jarig jubileum met relaties en medewerkers. Vrijdagmiddag zijn relaties uitgenodigd om de officiële ingebruikname van de nieuwe, grotendeels geautomatiseerde productlijn bij te wonen. Op zaterdagmiddag organiseerde Dongen Pallets rondleidingen voor medewerkers, familie en vrienden en ’s avonds vond er een feestelijke avond voor medewerkers en hun partners plaats. We hebben een sfeervol dorpsplein ingericht met bruin cafe, bakker, slager, groenteboer en visboer waar vanuit de catering geserveerd werd.

CurTec 25 jaar

Een nieuwbouw hoofdingang met een nieuw kantoorgedeelte en het 25-jarig bestaan van het bedrijf zijn reden voor een feest. Vrijdags werd de nieuwbouw officieel geopend voor genodigden aansluitend een gezellige borrel. De volgende dag was er tussen 13:00 en 15:00 uur een open dag voor geïnteresseerde. 's Avonds werd de locatie weer omgebouwd tot een feestlocatie voor een compleet verzorgd personeelsfeest. Dit gehele feestweekend is verzorgd voor ons.

Vitronics Soltec 100 jaar

Voor het 100 jarige jubileum van Vitronics Soltec hebben we een gedeelte van hun bedrijfshal omgebouwd tot feestlocatie. Ruim 1000m2 black box met verschillende ruimtes met ieder een andere functie. Genodigden werden gastvrij ontvangen en kwamen in een ontvangstruimte met een koffie buffet, daarna werden ze doorgesluisd naar de theaterzaal voor een presentatie over de afgelopen 100 jaar. Na de presentatie werd er in de feestruimte geborreld en getoost, ondertussen werd de theaterruimte omgebouwd tot buffet ruimte met onze unieke 3d decors als aankleding. De avond werd afgesloten met een gezellige feestavond met diverse live entertainment. De volgende dag was er een open dag zodat de omgebouwde locatie mutifunctioneel gebruikt kon worden.

Dongen Pallets 50 jaar

Relaties en medewerkers worden in de stijlvol aangeklede productielocatie in Dongen getrakteerd op een afwisselend feestprogramma onder de toepasselijke naam Goud van Hout. De inrichting is hierop geheel aangepast, ruim 11.000 pallets zijn er gebruikt om deze feestruimte te creëren.

J. Kemps, Directeur Dongen Pallets

Flex Event Modules heeft voor ons vijftig jarig jubileum het gehele feest voor al onze relaties verzorgd. In een woord: geweldig. Er wordt nu nog over gesproken!

Ballon Fiesta Breda

Ron Graumans, RCA Sales en Marketing

Flex Event Modules heeft tot volle tevredenheid haar bijdrage geleverd aan Ballon Fiesta Breda
Nieuwsgierig geworden, benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op

Van de Wijgert

Doping van een tulp voor een blijvende mooie herinnering.